GODMORGON

Mys mys mys.. är hemma hos Rossy gumman. Vi ska snart dra ner till stan och handla lite alkohol inför kvällen, för ikväll ska vi partaja på latinofesten, Greken. Yoan ska ju sjunga, underbar röst han har!
Fixade vååra naglar igår, as fina rosa med vit stämpel på blommor:p Hade as mysigt kollade på film osv. Sedan somnade väl Rossy runt ett snåret.. Och jag med insomnian somnade väl runt 5. Blev väckt av babe ( Nicoll ) halv tio och vaken sedan dess.. Ja vad kan man säga, jag kan inte sova! ?. Aja, Ska piffa upp mig lite ser ut som crap sedan blir de av till Gäfle centrum:p


Puuuuuuuuussss o kraam!


Ooohja, höll på o glömma.. lil sis ringde igår från chile.. hon har de underbart kul! träffat massa folk o grejer. Varit och festat.. blivit brun. Vadå avundsjuk?. Naw love u lil sis, såååå gulliigt att du ringde.. Ska kanske ringa henne ikväll en snabbis.. <33 love love.




Kolla vad jag hitta när jag rotade igenom Rossys dator.. hahah passade på när hon var inne på toa:P äkta topmodell där ha ;)

DEN HÄR BJUDER JAG PÅ!

Snokade igenom lite på la islas bilder på nätet. Kollade på salsakryssningen förra valborg. Och där fick jag syn på ett kort som fick mig att häpna och skrika ut av skratt! Fyfan så roligt vi hade på den kryssningen. Det var verkligen höjdpunkten 08! Så jäkla roligt. Åkte dit med mina närmaste och njöt av alkoholen dansen och folket! Heeelt sjukt amazing det var. Och jag var helt galen och vild. Dansade loss hela natten upp på högtalarna och lekte groupies med några fler efter Yoan.!  haha. Riktigt galet kul var det.. Vi får se om de blir någon till salsa kryssning i år för min del.. Nästa är ju persiska och den kmr bli galet kul eftersom vi har typ tre fulla hyttor bara med en massa polare..




Håret ser ut som att jag inte tvättat det på 100 år, hade gjort de men blandningen av hårspray rök och alkohol gjorde att det såg ut sådär! Galet roligt folk! Galet roliga 24 timmar.

WORRIED LIKE HELL

Är det egentligen inte föräldrar som ska vara oroliga över sina barn?. Nu är det så att min mami åkte till Chile i lördags, jag ringde henne när hon landade i Santiago runt 16.30 söndag. Då sa hon - Jag smsar ikväll mitt mobil nr-
Tro fan inte att hon har gjort de? Och sen har jag ringt hennes mobil nr från Sverige men inte ett jävla svar. Så jag skickade ett e-mail till henne igår kväll och undrade vart hon var hur hon mådde och hur jag skulle kunna få tag på henne. Så äntligen fick jag nyss ett svar. Hon mår tydligen jätte bra och hon gav mig sitt mobil nr, fortfarande lite sur över att jag fått oroa mig över henne.. När jag scrollar ner lite på e-mailet, hon hade köpt min balklänning!!!! GOD! I'm thrilled! Tack mamma!! Jag hoppas den passar mig bra! hihi.

Okej nu över till oroandet. Ja, men så är det med mig och min familj, har inte jag koll på dom så blir jag orolig och jag får för mig en massa saker. För om vi ska tala sanning här så är det så att det är mycket ont som händer runt om i världen och man vet aldrig när det kan drabba än själv. Därför gillar jag att ha koll på dom i min närhet. Och nu förstår jag verkligen mami när hon skrek och skällde på mig när jag var 15 för jag kom hem 03.00 på morgonen istället för 23.00 utan att ha hört av mig. Men det är väl så med åren, man växer och man mognar. Man ser saker mer klart och tydligt och man förstår sina föräldrars handlingar. Tycker fortfarande att hon borde ha hört av sig. Men hon har väl antagligen festat loss där nere i Chile nu så hon har väl inte haft tid. Men det förtjänar hon grovt, hon har jobbat och slitit som en häst. Och jag tycker seriöst dom 5 veckorna hon får ledigt är ingenting.

UTFLYKT PÅ SKB

 Efter ännu en natt av insomnia för det är det jag lider av just nu, inga nätter med sömn inte normalt! Så gjorde jag mig iordning runt 4 på morgonen för att åka ut på SKB ( Svensk kärnbränselhantering ) Utflykt. Mycket intressant och lärorikt. Riktigt roligt faktiskt hade varit ännu bättre om jag inte hade varit på mitt pms humör, som dock syntes när jag och babe(nicoll) hade vårat första tjafs. Haha, någon gång måste ju bli den första. Men efter att vi hade haft kärnkraftavfalls info så orkade vi inte mer med våra tjurighet. Så efter den sjukt goda hajkbomben som vi åt till lunch skapade vi fred. I följd av hockeymatch och brottning på isberget! HAHA! ..

Vattenlaborationen var pricken över i;t, förutom att jag inte fick ha på mig en sån där fiskedräkt eftersom min fot var för stor för skon och de skav som fan så förlorade jag min dräkt. Men jag fick står på sidan av och hjälpa till med silning osv! En pungkräfta var det jag kikade på i microskopet. Minimalt. Men intressant..




Där har vi nicoll som leker i vattnet! Haha!


FIXAT OUTFIT

Till heaven and hell partyt ... kirrat fan.. Jag ska ha en vit klänning jag köpte igår från Gina, sen så ska jag ha en svart kort jacka ( vet att man inte får ha svart, men i dont really care :P ) Vita underkläder - det är ett måste enligt temat - Genomskinliga nylonstrumpbyxor och vita pumps. nice va:D Haha borde haft blont hår nu, som i sommras skulle sett ut som en riktig ängel ;)

 

LÄNGTAR

Till heaven and hell för då kmr mina älsklingar från *Gävle :p haha. Ska träffa dom i helgen också, vi ska på latinofest. Men det är som sagt roligast o träffa dom eftersom latinofesterna är ganska uttjatade nu faktiskt. Varit på ganska många av dom. Men det är ju sällskapet som gör det roligast. Därför kmr de bli så kul när dom kommer hit till Gimo på heaven and hell partyt! :)


NU ÄR DET SÅHÄR ATT..

.. det är en brud med äckligt fejkat skånsk dialekt ( hon e inte skånks, ja diggar skånska ) som ringer och trakasserad mig ibland till och från. Det roliga med henne är att hon alltid ringer dolt, i 30 sek babblar på låter mig knappt höra vad hon säger sen lägger hon på. Varför hon ringer? Ingen aning egentligen. Det är så att hon påstår sig vara en flickvän till en kille, vi kallar han Kille A. Sedan påstår hon att jag har någonting med denna kille A att göra och jag kan glatt säga att jag och kille A inte har haft något med varandra  på x antal månader. Och sen är det så att denna kille A har flickvän nu och hon är inte skånsk. Och enligt hans flickvän ( riktiga flickvän, som bloggar mkt ) så verkar dom så lyckliga, att jag faktiskt inte förstår varför denna "skånska" flicka ska ringa och störa mig så ofta. ?. . eller är det så att det är den riktiga flickvännen som ringer?. Jag anklagar och påstår inte att det är hon... Men man får väl ha sina misstankar?. Det här börjar bli riktigt löjligt faktiskt...

AJ MIN VISDOMSTAND!

Grejen är den att jag har haft irritation i bakre delen av mina tänder på vänster sida. Jag har känt på mig att visdomstanden snart kommer att bryta ut. Sen har jag haft ganska ont i tandköttet runt om vid de området..Men, MEN idag så tittade den fram!! Satt i bilen med Terese och Nicoll när jag fick för mig att kolla mig i terese jätte snygga spegel som hänger framför mig med ljus och grejer; AAAAAAAAAAAAAAAJ! Den är där!! Skit grossss ! Tandköttet hade lixom öppnat sig och man såg hur hörntoppen på tanden kikade ut! Och den var lixom inte vit och fin, utan lie gråaktig och disgusting Och den har fått mig på dåligt humör hela dagen! ... ++ att ja tappade bort min kasse från Lindex med mina nya leggins! Så enoying! .. Ja min enda utväg är väl att ringa fabror tandläkare för att kolla läget, om den inte är infekterad eller något. För Det gör så himla ont, man kan knappt gapa! .. Och jag som är så bra på att babbla på.




Bild tagen från wikipedia...
Men kolla vad gross.. Asså den här tanden kan fan skapa troubles, den puttar ju lixom fram tänderna så de gör jävligt ont!


DIME SI ERES FELIZ

Que pasa el tiempo, yo no te olvidado ya me di cuenta que aun te amo!!!! - Not, men det här e en av låtarna som dedikerats till mig :) Så det är MIN låt no matter whöt! Längesen nu, kanske 1 ½ år sen.. Men minnena sitter kvar.. haha :)




 Det är första låten jag menar :p men resten e nice dem med..oo justä och Cosas bonitas & Dos palabras.. Ingen kan ta ifrån mig dem.. Händelsen bakom låtarna :)

Diggar ju låten fan...( Bildspelet har inget med mig o göra:P bara något jag snodde från youtube )

BACK TO BAD HABITS

Två rökfria veckor.. nu pallar jag inte mer.......



Nu ska jag springa in i duschen, för snart kommer babe ( Nicoll )  hem. Vi ska nämligen åka in till uppsala och handla massa käk i gränby..Eftersom Ica här har överpris och de känns som man får äta nudlar den sista veckan innan man får cash. Så nu ska vi gå och våra ekonomiska.

17 ÅR

snoriga armar och en randig kind
glömmer aldrig bort min tonårssynd
hemmafester och en stulen bil
jag satt vid fyrisån och *döda tid*

Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig
fråga bara
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag har slitit ut så många skor
i en stad där ingen längre bor
hjälpte till på min brorsas restaurang
mina vänner ville va som han

Valborgskaos på stora torget
rackarberget '95
vi bodde högst upp
vad vill du veta
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag minns det än idag
en vattenfestival
minns att ingen ville åka hem
jag skulle utomlands
jag bytte efternamn
och jag blev en av dom som aldrig kommit hem

Sen jag var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag ville inte va den
jag ville inte va den som blev kvar
jag ville inte va den som blev kvar


JENS VS VALLE

Har du stor? HaHAHAHA, ett intern skämt asså... :D

 VS


Haha, i spanien förra vintern.. :b

CALLING

En helt underbart vacker låt!! Till alla er som är så kära! Dedikerar den här låten till min första ungdomskärlek! .. Pusss pusss puss




Jag är dock inte kär just nu! Och det är för mig jätte skönt just nu. Eftersom jag hade en lång period med en förpestad kärlek till man! haha.. om du nu är så värd att ens kallas det.. Så därför ärjag glaaad nu :)

DAGENS

Söööötaste! <33


I'M SINGEL AND THAT'S WHAT I WANT TO BE.

Efter 1 år och 3 månader av förpestad kärlek är det äntligen väldigt skönt att känna sig fri och singel. Även om det var ett tag sen nu allting mellan oss verkligen dött så har jag ej känt mig bekväm med att kolla runt och utvidga mina vyer när det gäller span, flört eller någon annan slags kärlek. Men nu äntligen så mår jag bra och känner mig fri. Och du vidriga människa, passar så bra ihop med henne :) ni är som gjorda för varandra, jag menar dock inte till det positiva men jag kan inget annat än att önska er all happiness in the world. För det är så jag känner just nu, att allt börjar gå framåt när det gäller plugget, vänner, familjen ja min happiness:b Är så goddamm happy för mina vänner.. Mina riktiga vänner som är där i torrt och vått... För det är verkligen dom man ska bry sig om och ta hand om.. Vem bryr sig om skitsnackarna egentligen? Idioter som inte har något annat för sig än att lägga sig i. Screw them. Haha.

Näe fan, nu är jag taggad för kryssning. Träffa nytt folk, speciellt persiska killar är välkomna att skriva eller kontakta mig. haha, nu låter jag desperat!  men så är det inte. Men har skapat mig någon slags persiskakillarfetish:b


GRATTIS JESSY PETTY

TILLL LÄGENHETEN!! Min sis Jessy har gått nu och blivit vuxen grownup here vaaa! haha. Fett skönt ! Jag är glad, mest för min skull för nu behöver jag inte sova hos idioten varje gång jag är i gävle :D Haha! Och då menar jag inte lil sis Lisa då självklart!( miss u lisa!! ) Fett med nice, nästa vecka ska jag til henne och hjälpa henne med everything! Sen ska hon o rossy komma till mig och äga heaven and hell partyt!!! hahahha  ...Ni ska veta att jessy och jag tillsammans är helt knas. Vi har våra jävla konversationer på tele i timmar, bara skitsnack! Haha, äktaa latinas! Sen har vi en sak gemensamt jag och hon... Persian booys ...Hett där alltså!!!




Kolla hon den där, snyggingen där va :D:D:D



Grrr...persian boy hunting here :D


PERSISK KRYSSNING

Wuuuuuaaa! Jag vet att det är fett med lång tid tills vi ska dit, typ två månader.. men tiden går ju fort och så har jag så mkt att göra så.. det är verkligen något jag ser fram emot!!!! vi ska knääcka loss där, jag jessy rossy dan Sändi jens luis mikka nicoll o goli! feeeeeett nice!!
Ok, jag e inte persier men fan jag e ju mångkulturel, och det e nice med persian boys too! ;D




Här e BAHAREH en låt som knäckte på persiska kryssningen förra året :D

RASTLÖS

1. Hur gammal är du om fem år?

24 år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Nicoll

3. Hur lång är du?

ca 158 cm - shoorty

4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Benjamin buttons otroliga liv ( awsome)

5. Vem ringde du senast?

Mami


6. Vem ringde dig senast?

Mami

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

Hej Gumman! si klart fan. Kom ner du vill.. men e de inte dyrt? hmm. seg bara till isf, so jag vet oki? So jag vet när jag ska fixa grejerna osv.. ya guachi? Besitoss.. Ta hand om dig... Pussssssssss / Från Linda som är i chile nu och skickade sms från en svensk gratis sms sida, så å ä ö finns ej :p hon e inte retarded:D


8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Älskar att prata i tele, men SMS e smidigast ;)


9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Skilda

10. När såg du senast din mamma?

två veckor sedan :(

11. Vilken ögonfärg har du?

blå grön gråa

12. När vaknade du i dag?

07.45

13. Vilken är din favoritjulsång?

mhmh.. Tänd ett ljus och låt de brinna...?

14. Vilken är din favoritplats?

Min säng! ( hemma hos mami )

15. Vilken plats föredrar du minst?

Små ytor överhuvudtaget (cellskräck)
 

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Chile!

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

El cuco!!

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Mitt "bråk" med Nicoll påväg till bussen hem :p

19. Hur stor är din säng?

180 * 200 ( hos mami )


20. Har du stationär eller bärbar dator?

Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Utan

22. Hur många kuddar har du i sängen?

4 :)

23. Hur många landskap har du bott i?

Västragötaland (bohuslän) Närke och nu i Upplandslän

24. Vilka städer har du bott i?

Los Angeles, Quillon, Arica (Chile), Munkedal, Örebro, Gimo.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Barfota ( high heels på fester )

26. Är du social?

Ja pratkvarnet här!

27. Vilken är din favoritglass?

Twiiiister!

28. Vilken är din favoritefterrätt?

Milkshake, blåbärspaj m vaniljsås..

29. Tycker du om kinamat?

Ja det är super gott.


30. Tycker du om kaffe?

nej, fyfan!

31. Vad dricker du till frukost?

Thé

32. Sover du på någon särskild sida?

På magen

33. Kan du spela poker?

Yes, pokerface here ! ;)

34. Tycker du om att mysa/kela?
Yes, med någon jag verkligen tycker om


35. Är du en beroendemänniska?

Jaa, citrooooooooooner!!!

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

En kille i min skola fyller på samma dag som jag.

37. Vill du ha barn?

2 ja:D


38. Kan du några andra språk än svenska?

Spanska & Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans?

Ja, tyvärr.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Havet


41. Vad spenderar du helst pengar på?

Kläder :)


42. Äger du dyrbara smycken?

Ett guldhalsband och en guldring o guldörhängen.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Two and a half men, desperate housewifes, one tre hill, gossip girl..osv..

44. Kan du rulla med tungan?

Japp! :D

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Jill! Jens syrra

46. Sover du med gosedjur?

Ja, med hoper, ett gosedjur jag fick av mitt ex :)

47. Vad har du för ringsignal?

Thoia Thoing

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Sparat massor som jag haft när jag var liten.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Min mobil;p

50. Flirtar du mycket?

Om jag är singel ;)



PURPLE









-

B e  c a r e f u l  w h a t  y o u  w i s h  f o r  c a u s e  y o u  j u s t  m i g h t  g e t  i t  ! 


                    Eres para mi?

                                                                                  Hola Que Tal Tu Como Estas
                                                                                                Dime si eres feliz.
                                                                                                          080921


MOVED ON

Idag har jag lyssnat på våra låtar.. Och jag kan verkligen säga att jag mådde bra över det.. Första gången på väldigt länge som jag inte kände sambandet mellan dig och mig. Det är verkligen inte vi längre. Det kanske det aldrig var?Egentligen. Men låtarna förde oss samman,just för dom speciella stunderna vi hade tillsammans. Men nu är det över. Och jag känner att jag gått vidare. Glad, positiv och kärleksfull still i am. . woooiowowiowiowiwoiwo......

                                                                           


                                                                                                     Quiero decirte cosas bonitas!


SJUK NATTMÄNNISKA


Jag var sjuk igårnatt och imorse, vakna runt 4.. Hade massa feber svimma till snabbt på morgnen..  Sen så är de det här sjuka nattmänniska perioden som jag är inne på just nu..jag sitter hela nätterna vaken sen är jag en zombie på dagarna i skolan, hem sova två - tre timmar..sen upp runt 8 på kvällen och sittaoch plugga sen till tolv och sen vara vaken till 4..orkar inte det längre.har verkligen försökt sova nu, men det går inte.. ska försöka lite till, imorrn är det min lediga dag as usual, då ska jagfan upp 7 på morgonen och tvätta sen städa sen blir det pluggmaraton för mig och nicoll, mellan 12-21 ! yeeee! vilket liv jag har ! Men ser fram emot helgen då ska jag till Örebro och säga hejdå till mami som ska ner till värmen i chile. :)


-

Inte mkt mer att säga förutom...

Plugg
plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

Plugg plugg

= dålig uppdatering.


NENA

Nena! Kom hem nu! Jag orkar inte att du ska vara borta såhär länge ! Saknar våra jävligt långa samtal.. Och nu sitter du säker på en jävla strand och suger i dig dom där jävla varma solstrålar i chile. Är jag svartsjuk? Ja de e jag. För jag vill också till värmen. Men nej, moralkärringen är kvar och säger att nu är det sista spurten i skolan och jag måste ta vara på den här tiden och göra min starkaste insats för att komma in på universitet. Men i april på påsklovet då jävlar åker jag till dig...

miss u honey bunny.
 


Jag ska fan boka biljetterna till malmö på en gång...................

ARG

På allt just nu.. inte mitt bästa humör.. Och du är så omogen, allt jag gör och säger är för ditt eget bästa. Men i slutändan är det bara du som väljer hur du ska gå tillväga. Jag säger inte sakerna för att få dig att må dålig, utan för att du ska öppna ögonen och se vilken jävla situation du är i just nu. I've been there, done that. Vill bara skydda dig från att göra samma misstag som jag gjorde. Du vet och har sett vart jag hamnade. Jag gör det för jag älskar dig, inte för att göra dig illa.

BIG NOSE

Jag har alltid eller ja iaf det senaste åren haft komplex för att jag har en fet och brednäsa det är därför jag oftast tar bilder från sidan, för att få min näsa att se mindre ut.. men nu orkar jag inte bry mig längre om folks åsikter om mitt utseende, för egentligen, vem bryr sig? Förutom jag själv.. Och för tilfället är jag ganska nöjd med mig själv.. så here is my nooooooooose.



ORKA INTE VARA ÄRLIG

Varför kan inte alla jävla individer på denna jord vara ärliga? Hur mycket skulle man inte vinna på de, att vara ärlig och visa respekt. För det är så otroligt många som ljuger, jag med såklart. Alla ljuger om något.. Man ska inte dra alla över ett streck men just nu så känner jag så. Alla ljuger om något. Vi ljuger för oss själva också.

Och vilken jävla hycklare jag är. Går runt i nästan en vecka med att äta nyttigt och sluta röka, när minsta lilla skit kommer upp i min väg, och där var mr Cigg framme igår, och får mig nu att känna ångest samtidigt som fröken choklad är på besök. Vad fan allt måste ju sitta där i bakhuvudet nånstans, där finns viljan.. Det smartaste jag har hört på länge jag citerar " Trappa ner på skiten istället, när man blir dumpad säger man; jag ska aldrig mer ha en kille, så vips dyker en ny snubbe upp". Är det de magiska orden alltså?

Och du din vidriga människa, sluta dyk upp i mitt liv, sluta vara en del av mig. Jag behöver inte dig......

MISS DUKTIGT

Jag känner mig riktigt bra över mig själv.. Idag var det en vecka sen jag rökte min sista cigg. En  HEL vecka utan cigg. Känns as bra! Visst har jag haft lite svackor där jag haft det här sjuka begäret efter ciggen. Men jag kan kontrollera mig . Det är ju det som är så konstigt, jag kan kotrollera mig när det gäller cigaretter. Men inte fan kanjag kontrollera mig när det gäller citroner! Det är verkligen weird, jag kan inte leva en vecka utan citroner, då får jag fan ångest. Och att äta så mkt citroner som jag gör är ju inte bra för blodkropparna eller för mina tänder som jag dessutom sköter så fint nu, har inte druckit kolsyrat läsk eller juice på en vecka nu oxå! eller ja sen i måndags då jag var hos tandläkaren. Men men, jag får väl börja att försöka trappa ner på citronerna, men det är så himla SVÅRT! Haha, när man tänker efter " beroende av citroner" haha. Aa. Den var faktikt rolig.

Ska kila iväg till Ica nu..

VÅRKÄNSLAN

Vilken underbar sol det var idag.. Jag och nicoll far ut på en promenad i Gimo och fotade lite, det var så underbart att stå i solen.. Den sken upp den mörka och dystra vintern. Solen la sig som ett varmt täcke över oss alla under ett par få timmar. Om det inte vore för snön och för att man vet att det är januari, så skulle man nästa kunna känna den där sköna och kärleksfulla känslan som våren för med sig varje år. Längtar dit, som bara den. Och inte minnst till sommaren, då händer det grejer. Mys mys mys + jobb jobb jobb. Innan det bär sig av mot vuxen livet.. Är det bara jag som längtar?

THE STATUS QUO, PICTURES OF MATCHSTICK MEN

Den här melodin sätter sig i huvudet på mig hela dagarna.. går runt och vislar på den hela tiden, om och om igen:p


fet låt faktiskt..lyssna igenom.. ´ge den en chans.

OLD GOODIE

Godmorgon everybody! Det blev en sen natt i natt, gick och hämtade tvätten strax innan 3 så kom itne i säng före halv och dessutom kunde jag inte somna på dryga timman. Jag har fan problem asså, insomnia eller något. Men sitter iaf i skolan nu och väntar på Thun våran matte/fysik lärare. Han är alltid sen på fredagar, typ en halvtimme eller något. Så egentligen börjar vi nio. Det är en lång dag idag, schemat är proppat med lektioner fram till fyra, sen är det helg! Nice värre. Lil sis åker nu på Måndag, kmr sakna henne fett. Chile, gosh im jelaous....Mami åker nästa helg till värmen i sydamerika!

Aja medans vi väntar på Thun såg jag den här på youtube, gammal men nice:D
Kunde inte hitta orginal videon till den, jo visst jag hittade den men inte koden för att lägga upp den på någon sida förutom youtubes..Aja i slutändan är de låten som kmr till kritan.. Men gå in och kolla på den på youtube, ciara & missy E är fett med bra sångerskor o dansare..


NATTMÄNNISKA

Nicoll ligger i min säng och sover medans jag snokar runt på internet. När jag kommit till den delen av optik kapitlet där jag behöver en gradlinjan var jag tvungen att sluta, eftersom jag inte äger en sådan för tillfället. Men det räcker väl för ikväll, har suttit sen nio och pluggat samt tvättat. Väntar nu på att sista tvätten ska torka sedan bär de av mot sängen. Nicoll passar på att vila sålänge.


Rotade igenom min gamla dator, och massa bilder dök upp. Så nu ska jag vara ego och lägga upp en massa. Aa, lil sis finns ju med på några oxå! :)















God im bored.. aja 5 % kvar av nedladdningen till beverly hills 90210, bra serie, itne den bästa men duger i krig ;)

Ska snart väcka nicoll, tvätten ska hämtas om 20.....

RED GHOST

Hahahahaha.. kollade igenom bilder på min gamla dator..
Haha hittade denna bild
 
HAhahahahah, jag ser ut som ett spöke, med massa rött hår :p
Den här bilden är från Sthlm 1 Maj förra året, när vi kommit hem från salsa kryssningen, som ägde sönder sig. Fyfan vad kul det var, det var nog faktiskt höjdpunkten 2008! hahah.
Tyckte kortet var galet roligt, jag vill ha långt hår igen!
- Mitt hår växer sjukt långsamt nu asså :S

DAGENS NYTTIGA :)

Håller på att laga mat, det har blivit en rutin nu, bra rutin, laga mat varje dag :) nyttig mat. idag blir det något riktigt gott, Kyckling med wook och mango/curry sås :)

- Findus kina wook + kyckling klubba + mango + vitlök + yoghurt(3 %) + matlagningsbas(5%) = > steka i medel värme.
- Jasmine ris + lite kanel + salt .

MUMS! :)

väntar bara på riset ska bli klart ;P bild kmr lateR:D




Here is the pic of my food :b
Galet goooottt! + lite vitkåls sallas med citron olja o salt.. muuumms!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU!

Idag fyller min bästis 19 år. Ville bara säga GRATTIS! Hoppas du får en feet födelsedag. Jag är skit ledsen över att jag inte kunde vara i Örebro dag eller i helgen... Efter jul/nyår/min födelsedag så spenderades väldigt mycket pengar, så jag är kind of broke just nu. Men annars hade jag varit där först på plats.

GRATTIS MIKKA!



HOT MAMI! hehe.. Shiet vi har varit vänner i över 8 år nu.. Så mkt som har hänt under de tiden, shiet. Tror inte det finns någon som man kan lita mer på än dig Mikk. Älsk. Mi amore. Synd bara att de känns om att vi glidit isär lite senaste tiden.. Men de går i perioder.. det viktigaste är att man alltid står där, kvar när man behöver varann.. LOVE YOU !!


GODNATT

Nicoll gick nyss ut från lägenheten in till henne. Vi har suttit och pluggat i massor med timmar nu, sen åtta eller nio kmr ej ihåg. Det blev ej kemi plugg, utan fysik, för vi har prov nästa vecka på kraftmoment och optik, spikar nog optiken men kraftmomenten är jag väldigt osäker på. Iaf så har det varit en mysig kväll, faktiskt, skönt att få plugga lite nu man har kommit tillbaka till det vanliga. Detta får bli en vardagsrutin, eller vad säger du Nicoll? Känns så härligt att ha henne här i Gimo. Bara lägenheten mitt emot, där har jag min nicoll. Haha. :)
Så underbart att få ha dig som vän, känns som vi kommit närmare varann, babe! :):)

Ville lixom bara säga godnatt för nu e jag sjukt trött och jag ska upp sju. Så ska in till badrummet och borsta tänderna + tvätta mig med clearasil clean washing geal, som jag har använt i några dagar och den funkar super bra! Känner hur ansiktet är mkt fräschare!


Jaja GODNATT! See you later :)


PUSS


GOD MAT

Nu håller jag på att laga käk, något fett med gott och nyttigt :b

Bambuskott + morötter + vattenkastanjer + stora championjer + stora lökbitar + broccoli => In i ugnen 225 grader.
Fullcornscouscous + stekta och saltade solrosfrön.
Sås : Persilja + hackade tomater + yoghurt + olja + citron + lite salt.




( Ursäkta bildkvaliten men använder min kassa mobilkamera för tillfället..)

Och sådär gott blev det! muuumms! Vad mätt jag är nu ! :p
Var ändå mysigt att ha en middag med nicolita. Nuu tvingar hon mig att plugga, så de blir väl en massa kemi för mig och för henne en massa matte + spanska, som jag tänkte hjälpa henne med, om hon nu behöver min hjälp då :p


SOMETIMES I MISS YOU

Men oftast inte..

NYTTIG

Åt en väldigt nyttigt lunch för 3 timmar sen.. Fullkornscouscus med ungstekta grönskaker och en youghurt/persilia/citron sås. Jätte gott. Mättanden för stunden.. Men nu är jag helt utsvulten! Jag fattar inte! Jag bara törstar efter godsaker.. Men nej jag har bestämt mig nu. Och då måste man hålla sig..Man kan ju inte gå runt och leva på donken, de har jag gjort tillräckligt, hejdå till den tiden..Försökte äta ett äpple förut, nej jag tycker inte om äpplen. Den gick knappt ner...
Funderar på att göra någon god nyttig kvällsmat men kommer inte på något..Kanske gröt?..Aja, jag får väl fundera vidare..

GODBYE FASTFOOOD.........


GBG



Jens Jag Andres o Leandro :) längesen nu juu.. misss misss misss a lot..

INGA HÅL + NATIONELLA

Skönt att itne ha några hål i tänderna... Men massa varningar fick jag.. Tydligen har jag många ställen där jag kan få hål på.. asså tänderna.. Så sluta med rökningen.. Japp nu har det gått två dagar sen sist det är alltid en början. Sen sluta med läsk/juice, hur fan ska jag klara det? Men jag gör allt för mina tänder. Kommer ju att ha dom hela livet fan. Och sist men inte minst sluta upp med alla sötsaker.. Ja det hjälper ju mig att gå ner i vikt också så det är väl bra..Fick världens wakeup call när dom målade upp mina tänder på något dataprogram de hade. Fast kul att se tänderna genom röntgenbilderna också. haha..

Nationella gick bättre än förväntat .. Eller hur ... Det gick åt Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip * skogen.. Jag hoppas verkligen att jag går ett godkänt. Men om jag inte får det är de i slutändan bara mitt fel. Jag har inte koncentrrerat mig tillräckligt i skolan, skolkat en massa ( slut med det nu ) och inte gett det en riktigt chans..För jag anser mig inte vara dum..Bara att viljan inte varit där tillräckligt ofta.Får hoppas att försöka på nästa matte kurs i stället.. :)

STRESSPLUGG

Gaaaah! Kom hem strax innan nio ikväll.. Matte fucking nationella imorrn.. tack för den planeringen valeska..nu ska vi sitta här hela natten o plugga matte..aja har iaf gjort klart några uppgifter ikväll..................

NUTTIN NO GO SO




SOMMAR NU TACK!

KORT



Slänger upp här ett kort från nyår :)

TANDLÄKARBESÖK

Min sista dag i Örebro. För att jag ska till tandläkaren. Sen back to reality tomorrow. Är lite smått skraj eftersom jag vet att jag inte har skött mina tänder det senaste året. Börjat konsumera alkohol ( Mkt ) och röka massa cigg. Förutom att mina tänder blivit gula så tror jag något hål kommer att dyka upp. Jaja det här kanske blir en wake up call. Hope so.


ALL YOU NEED IS LOVE

Love, love, love
Love, love, love
Love, love, love

There's nothing you can do that can't be done
Nothing you can sing that can't be sung
Nothing you can say but you can learn how to play the game
It's easy

Nothing you can make that can't be made
No one you can save that can't be saved
Nothing you can do but you can learn how to be you in time
It's easy

All you need is love
All you need is love
All you need is love, love
Love is all you need


SVENSK MEDBORGARE



Haha så jävla skön låt. Påminner mig om många jag känner därbland jag:p haha..
Men det är lite sådär när man har bott här så länge. Man får lixom en väldigt blandad identitet.
Man uppfostras ju som chilenare hemma och utanför som en svensk.
Det blir väl lite sådär nu efter 12 år i sverige, en svensk med lite krydda och rytm i mina ådror. Haha no ofense.

EYEBROW



Checka in mina ögonbryn!! :| just to small! Har alltid haft feta och tjocka ögonbryn. Inte buskiga utan snygga..
Men häromdan när ja skulle plocka dom råkade ja dra ett ögonbryn för mycket och fixade man det ledde det till katastrof..well.. väntar in så dom växer sen ska ja till någon som kan fixa dem!!

LOVE





Mina beautiful high heels. Som jag dock ej kunde ha på mig. Men visst är de Gorgeous!!!

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Torsdagen den elfte januari 1990 föddes jag i Los Angeles Chile. Nu 19 år senare sitter jag här och bloggar. Det är sjukt hur tiden går fort. Känns som igår när jag fyllde 5 år och hade Quillons ( min hemby i chile) största barnkalas :p Men så är livet, den bara rusar för och det är därför man msåte ta vara på alla små galna och underbara ögonblick som livet bjuder på. 

Igår var helt underbar. Efter en lång tågresa hem plockade en gammal kompis upp mig på tågstation. Kom hem utan några speciella förväntningar för denna dag. Då jag möts av min familj som har gjort iordning en jätte fin förfest :p Med en tårta som liknade ett höghus och massa absolut v. Fick presenter som bl.a boken djävulen bär prada, underbara högklackar, örhängen, parfym och ett silver halsband :)
Utgång blev det också, till de äldres krog :p kallar de så, strömpis. Det var tydligen 25 + där, men kary hade ringt och tjötat på ägaren att dom inte ville gå på småbarnsdisco ( bror kallar krogen för oss de ) så de hade blivit tvugna att säga ja haha.

Precis innan utgång skulle jag springa in till badrummet och hämta något. Klantig som jag är krockar jag med foten på dörrkanten och liltånagel böjdes bakåt två min innan vi ska dra hände detta. Men varken blod svett och tårar fick mig att stanna hemma. Utgång blev det, dock ej med högklackarna utan ett par låga skor. Hade jätte kul på krogen och det var kul att hänga med de äldre. :) Blir fest med mina vänner lite längre fram när alla får pengar:p .. haha..
Men runt ett orkade jag inte mer. Min tå gjorde alldeles för ont. Och jag kunde inget annat göra än att sitta ner och konsumera alkohol så vi åkte hem istället och där åt vi ännu mera tårta och sedan trött som jag var somna jag.

Nu väntar jag bara på att cevichen ska vara klar. Sedan blir det filmkväll. Ska kolla på Yes man tror jag :)
Och tacka alla som kom ihåg min födelsedag. Tack för sms o samtal!!

             

      

FINALLY

 Äntligen sitter jag här och skriver i min nya blogg. Har dröjt fett med länge för att få igång den. På min gamla blogg valeskita så står det att den är under konstruktion. Men det inlägget är gammalt nu och egentligen var det en bortförklaring på min brist av tid till att skriva blogg. Visst är loggan på min blogg snygg? Thanks to mary:).
Har försökt att ladda upp en profilbild, men det har dock ej gått. Jag ansvarar blogg.se för detta:p haha.

Så en liten uppdatering över vad som hänt det senaste två veckorna. Kan väl börja med att nyår var fet med grym! Allt var perfekt från min goda ceviche till efterfesten! Hade grymt trevligt med min familj och Nicoll som firade medd oss. Så grymt förvånad och happy över att du kom baby! Dansade Cumbia hela kvällen! Och krogen var också skit najs där jag träffade massor med kompisar och dansa loss.. Snålade inte på alkoholen den kvällen heller men det var det helt värt ;) .

Sen så har det itne hänt så mycket..Förutom att jag har verkligen hängt med min familj jätte mycket passar på nu eftersom jag vet att jag inte kommer att åka hem till Örebro snart. Ska verkligen satsa på skolan nu, eftersom jag har börjat få andra tankar gällande vad jag ska göra till hösten efter att jag har tagit STUDENTEN. Yes thats right baby i'm graduating :D bara fem månader kvar sen är jag fri att göra vad jag vill.. Och Lund Universitet är väldigt lockande för tillfället.. Tänker inte avslöja vilken utbildning jag vill gå det tänker jag göra om jag kommer in, men kan avslöja att det är en FET utbildning som kräver tid och brain:p. Har också åkt en massa pulka, kul som få kan ha och mer blåmärken än en boxningsmatch! Hahah. Men det är kul att inte vara vuxen ibland. Har varit med lil sis också mysigt det med. Saknat dig min lilla baby.





En liten egooo bild på mig får jag väl slänga upp ;)


RSS 2.0