HAVING FUN



ACTORES: Mille, Alejandro, Jessy, Rossy o Valle ¨;p

CHILE VS PERU

På Perus hemarena gjorde Chile 3 avgörande mål mot Perus 1,som satte dem i en tredje plats inför VM kvalet. Peru's tvuttalande om att " de kan förlora mot vilket lag i världen, förutom Chile" kom dock inte till nytta, när de chilenska landslaget kom hem segrande från matchen...

OK, de var dock mitt lilla uttalande om fotboll, egentligen who cares? Vem som vinner, självklart så vill man att ens hemland ska ta hem segern, men varför tjafsa så mycket för de?Det spelar iaf inte någon roll för min del, en av mina BÄSTA polare är peruan and I JUST LOVE HER.... Även om vi hade lite småkrig angående matchen ;) ....










DOM HÄR BILDERNA BJUDER VI PÅ, IBLAND MÅSTE MAN HA KUL OCH SKÄMMA UT SIG LITE :P
( SYNS LITE VEM SOM HAR TAGIT DETTA PÅ MEST ALLVAR VA?`:P HAHAHA )

TE DOY UNA CANCION

Como gasto papeles recordandote
como me haces hablar en el silencio,
como no te me quitas de las ganas
aunque nadie me vea nunca contigo.
Y como pasa el tiempo que, de pronto, son años
sin pasar tú por mí, detenido.

Te doy una canción si abro una puerta
y de la sombra sales tú.
Te doy una canción de madrugada,
cuando más quiero tú luz.
Te doy una canción cuándo apareces
el misterio del amor,
y si no lo apareces, no me importa:
yo te doy una canción.

Si miro un poco afuera, me detengo:
la ciudad se derrumba y yo cantando.
La gente que me odia y que me quiere
no me va a perdonar que me distraiga.
Creen que lo digo todo, que me juego la vida,
porque no te conocen ni te sienten.

Te doy una canción y hago un discurso
sobre mi derecho a hablar
te doy una canción con mis dos manos
con las mismas de matar.
Te doy una canción y digo patria
y sigo hablando para ti.
Te doy una canción como un disparo
como un libro, una palabra, una guerrilla
como doy el amor.



SATURDAY

Började med högskoleprov från klockan klockan 08.30 till 16.30.. Ja det var mitt första högskoleprov så jag kommer absolut INTE förvänta mig 2.0, men vi får se hur de gick. Känns ok, de kunde gått mkt bättre! ..

När jag kom hem från högskoleprovet var jag helt jävla DÖD, asså nästan bokstavligen ! Jag hade ingen lust att göra någonting, ville bara sitta hemma och dega och sova. MEn mina babes övertalade mig att åka in till Gävle igen då. Så 1 ½ timma senare runt elva satt jag hemma hos Rossy, vodkan gjorde oss company och mot greken drog vi efter tolvsnåret.

Det var inte så mkt folk inne i Greken, men vad gör de när man har sina babes? De klart man har KUL ändå ¨lixom! Haha och de klart vi hade, jävligt kul! Synd att mina pengar ska gå till så mkt dricka bara när ja e lite berus, fast jag fick faktist en gratis drink av ägaren haha :p











Cuando me nececites, ahi estare.

HAY QUE BAILAR

I onsdags hade vi en riktigt trevlig kväll. Helt underbar kan jag konstantera. Kan vara helt ärlig och säga att jag inte trodde det skulle bli sådär jätte roligt, men jag har nog underskattat mina vänner. För så underbara trodde jag inte man kunde vara. Men det är dom. Helt otroligt roligt. Roliga lekar, alkohol och mycket SKRATT. 

Och vem kunde ana att det var så mycket drag i Gävle på en torsdag?. Haha, 50 kr + en drink. THANKS :p Ibland måste man väl ta för sig..

Ohh, vet ej vad jag ska skriva, har inte så mkt bloggglädje nu för tiden:p

Puss till mina sötnosar.. skriver mer snart i promise..






INOM SNAR FRAMTID

Är dessa mina!!! Struntar i priset, för kolla hur snygga dom är!!!
Väskan är redan påväg, men min ekonomi håller inte just nu för tröjan och skorna..
Men ska fråga mami om hon kan sponsra mig lite! För hur snygga är dom inte! Gaaaaaaah...kill me..






KILL ME PLEASE! Missy elliot skorna är ju inte liite heta........... come to me. please?

INTERNET IS BACK

WIIIWIIIWIII! Mitt internet är tillbaka, belöning för jag har varit så duktig den senaste veckan då :) Hihi, sitter här uppe i prästgården och pluggar spanska, har snart lektion med Carlos. Jag känner mig så duktig den senaste veckan. Har bara varit hemma och i skolan och pluggat en MASSA totalt jävla MKT .. Hehe. Ja belöningen är väl att internet är tillbaka. ÄNTLIGEN! Nu kan iaf plugga lite mer effektivare när jag inte behöver gå in i siris rum och låna hennes internet hela tiden för att få fram fakta osv. Fast jag ser nu en liten mini ond cirkel. Tänk om det har gått så bra för mig denna vecka, bara för att jag inte haft internet? Jag har då inte varit så upptagen med den yttre världen utan bara mig sjäv och mina studier. Jag har varit lite halvt isolerad ( har ju fortfarande min mob ). Men så får de då itne vara! Höhö. A, de återstår att se det då, denna vecka. Det blir nog lite som en prövningsvecka då. HÖGSKOLEPROV på lördag, och jag är itne nervös? Varför. Borde ju verkligen vara det. Har inte pluggat ett shiet till högskoleprovet har så mkt annat i skolan att jag faktiskt glömt bort de. Ska nog fylla klart från abnorm till ödesdiger och plugga lite på de istället då. Har hört att många avancerade ord kommer på högskoleprovet, sedan får min allmänbildning göra resten... Ska fortsätta med spanskan nu..


puss o kram!!!


NINA BUENA

Nu är jag snäll flicka och inte den rebell jag har varit i så många veckor, jag sitter hemma och pluggar och tar det en lugnt EN FREDAG KVÄLL! :'( Det trodde jag inte skulle kunna hända, det var ett tag sen jag tog de lugnt på en fredag.. Snacka nyss med mina babes som skulle iväg på party vi snacka i en timme och satte på en massa sköna låtar som passar OSS PERFEKT! Mig och mina babes vi har samma musik smak..  Så dom här låtarna är till er babes ha de så nice ikväll!!! OCH DRICK FÖR MIG ! Och tänk på att eran alkis ( jag ) sitter hemma just nu och pluggar och är duktig :p 












OTROLIGT skööna låtar som passar VÅRA CARRETES :D hahah... misss u girls! Nästa helg efter högskoleprovet då jävlar blirä fiesta en ESTOCOLMO :P 

NO INTERNET

Jag blev av med internet i måndags, i en vecka, så jag har tattat på Siris och nu Nicolls internet för att överleva vardagarna HAHA. Ok, jag förstår helt ärligt varför jag blev blockerad från internet, det jag inte har förståt är varför dom inte har tagit bort dem innan?. ..

Så vad har hänt kortfattat den här veckan då :

En hel Skolvecka har passerat förbi, och jag har för första gången på väldigt länge deltagit i varenda lektion och närvarat varje dag i skolan, förutom onsdag som är min skolfria dag.

Det har varit folk och stulit inne på lärarrummet i bostadsområdet. Riktigt löjligt de dom stal men ska ej kommentera det. Det tråkiga med allt är bara att vi i våra lägenhet är numero uno misstänkta. Eftersom vi faktiskt har nyckel så att vi kommer in i lärarrummet, eftersom den är kopplad till våran lägenhet. Men jag kan med handen på hjärtat säga att det var inte jag som gick in och tatta grejer.

Jag saknar min mamma sjukt mycket och hon saknar mig också. MEN jag får inte åka hem till Örebro. Eller någon annanstans heller. Jag har alldeles för mycket skolarbeten just nu. Ligger efter så sjukt mycket. Så jag får köpa lite duracell batterier eller något för att komma ikapp med racerfart..

Och ikväll är det Future party på skolan. Men som sagt innan så är jag inte för mycket för festerna här på skolan. Inte min grej bara. Men jag hoppas alla har det nice medans jag degar hemma till lets dacen och sedan läser lite har fortfarande Stolthet och fördomar kvar att läsa för Svenska B. Usch jag är inte ens klar med kursen och jag läser svenska C nu. Haha. Jag är Riktigt rolig ja..

Ha en trevlig kväll!

Puss & Kram.

PS. Ljusklimpen i skolan 'är lätt Nicoll, love you babe! D.S



.....

Detta höga berg av oavklarade saker växer mer och mer för varje timme som går. Det kryper i kroppen på mig så fort jag tänker på alla dessa obehagliga möten jag måste bemöta. Kan man inte bara vrida tillbaka tiden så man kan börja om från början?.

Måste rycka upp mig, det här är ändå bara för min skull.

THINK TWICE

Det har många gånger slagit mig om hur det hade varit om jag hade blivit en ung mamma. På mina 19 bast kan jag då konstantera att min mognad för att uppfostra ett barn är väldigt låg. Kärleken skulle absolut finnas där, men vad mer har jag att erbjuda? Jag går fortfarande på gymnasiet, min inkomst är låg. Hur skulle jag då kunna trygga mitt barns första levnadsår?. Ok, man kanske kan tänka att ja, det blir svårt i början men senare i livet så kommer det att fixa sig. Vi kan leva på barnbidrag, underhållstöd och soc. Men nej, det är inte vad jag skulle vilja ha åt mitt barn. Jag vill att mitt barn ska kunna känna ekonomisk trygghet, som därmed ökar den emotionella stabiliteten hos mig som moder, då jag ej behöver oroa mig för hur jag ska kunna mätta mitt barn, tillfredställa den med leksaker och en stabil, lugn omgivning. Jag skulle inte heller ge mig in på att ha barn med någon som varken har gett mig 100 % tillit. Ostabillt arbete med fortfarande en låg inkomst, dessutom som redan har andra munnar att mätta. Är man ung går man oftast på instinkt, man kanske inte tänker igenom nogrannt på sina beslut. Och går oftast på känslan. Men ett sådant beslut som att föda fram ett barn till denna värld, när man ej har fötterna på jorden kan oftast gå väldigt fel. Tänk på barnet istället för dig själv. Kommer man kunna ge barnet den trygghet och stabiliteten som den förtjänar, eller ska den få lida för man är så självisk oh egoistisk i tron att allt kommer bli bättre, kärleken kommer att växa, genom ett barn. ... ni har ju sett hur de gått innan..

Men det jag skriver betyder inte att unga föräldrar inte klarar av att ha barn, och jag vet och känner många som är unga föräldrar och har gjort ett jätte bra jobb. Det är absolut ingen pik.. Men jag berättar ur min synvinkel, och hur jag inte skulle kunna hantera de.

AL CAPONE


EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD








VAR BARA TVUNGEN

att skriva ett kort inlägg om dig...

Guess what? Jag köper inte ditt bullshit den här gången. Så  f u c k  y o u ...

Du bara sårar och sårar människor i din omgivning, fastän du ej är medveten om det. Jag tänker inte bli ditt offer igen mi amore. Asi que vaya usted con ella y dejame en paz...


 
:)


PAUS

Hej då bloggen, nu blir det en lång bloggpaus annars kommer ja inte klara skolan.. och de e så mycket viktigare.. puss o kram

SO FLY


= /

Jag vet inte vad jag ska säga.
Pero jag ångrar ingenting.
Lo que paso no paso mi amor.
S

RSS 2.0